Sve što vam treba. Na dlanu.

Želimo biti najbolja web hosting platforma budućnosti, pažljivo skrojena za poslovne korisnike. Vjerujemo da je došlo vrijeme za promjenu.


Saznajte po čemu smo drukčiji, i zašto tisuće poduzetnika bira upravo Avalon!

Zašto ne bi bilo jednostavno, stvarno jednostavno?

Krenuli smo od ideje da je sučelje definitivno prekomplicirano ako se neiskusan praktikant ne može snaći u radu s njim. Iz iskustva znamo da jednostavno mrzite staromodne kontrolne panele ružnog sučelja, gnjavažu s lozinkama i stres oko rukovanja svim tim elementima. Zato smo odlučili krenuti ispočetka i napraviti razliku.


  • logirajte se sigurno u korisničku zonu koristeći dvostruku razinu zaštite
  • upravljajte svojim podacima s bilo koje lokacije, bilo kojeg uređaja i kad god to poželite
  • jednostavno pratite statistike korištenja, ažurirajte osobne podatke i plaćajte račune
  • registrirajte domene i upravljajte njima te kreirajte nove e-mail adrese
  • u trenu instalirajte WordPress ili hrpu drugih dostupnih web aplikacija (uskoro)
  • sinkronizirajte sve s Dropboxom i čuvajte svoje datoteke nadohvat ruke

Dostupno brzinom svjetlosti

Svoju hosting platformu dizajniramo i gradimo od 1997. Bazirali smo je na in-house ekspertizi u partnerstvu s IBM-om, te tako kreirali jedinstveno web hosting rješenje s naprednom Intel tehnologijom i open source alatima.

Kao tvrtka koja pruža usluge premium web hostinga, svjesni smo da ne smije doći do tehničkih problema koji bi vašu web stranicu učinili nedostupnom. Zato smo cijelu platformu izgradili na najmodernijem hardveru i softveru koji je potpuno redundantan (udvostručen u svim elementima). Zbog toga vam možemo zajamčiti da vaše web stranice imati 99,9% online dostupnost.

A s obzirom na to da se naša platforma nalazi na ekstremno brzim SSD diskovima, vaš će se sadržaj prikazivati i do 20 puta brže nego kod tradicionalnih tvrtki za web hosting, koje koriste zastarjelu HDD tehnologiju.

Na put oko svijeta u tren oka

Pratimo odakle stižu posjetitelji vaše stranice i koristeći globalnu mrežu distribucije sadržaja (CDN), opcionalno možemo posluživati vaš sadržaj s njima najbliže geografske lokacije. Time osiguravamo da vrijeme učitavanja vaše web stranice za njih bude najkraće moguće, čak i dvostruko brže!

Dodatno, uz IP anycast tehnologiju, vaša će web stranica biti poslužena s lokalne IP adrese i čak će web pretraživačima izgledati kao da je lokalna.

Rezultat? Vaš je sadržaj poslužen na 20 lokacija širom svijeta, vaša web stranica postaje globalno prisutna, a s "lokalnim" budžetom.


Zaštićeno od ekipe s lošim namjerama

Pitate li se treba li vam sigurnosni nadzor, znajte da je samo pitanje vremena kad ćete iskusiti svoj prvi mrežni napad. Zato smo od 0 do 24h potpuno posvećeni nadzoru vaše web stranice od svih vrsta hakerskih napada.

Uz brojne tehnologije koje koristimo za analizu i filtriranje možemo se nositi i s velikim DDoS napadima, koji prelaze i 100 Gbps. Na taj način osiguravamo da samo validan promet dolazi do vaših stranica i da one neometano rade.

Uz to, redovito skeniramo i štitimo mrežu, vaše datoteke i mailove od napada virusa i raznih štetnih programa, te vas obavještavamo kad god detektiramo nešto sumnjivo. Prilikom svakog napada naš sistem automatski uči, kako bi vaša stranica bila zaštićena i od najnovijih prijetnji.

Zajamčeno podrškom koja nikad ne spava

Pojavi li se neki problem, slobodno kontaktirajte naše stručnjake u bilo koje doba dana ili noći. Naš tim za podršku pun je iskusnih IT inženjera, a neki su od nas i sami web dizajneri i developeri. Nebrojeno smo se puta susreli s poteškoćama koje vas mogu snaći i sigurni smo da ćemo brzo i učinkovito doći do rješenja.

Prelazite li s drugog hosting providera na Avalon, rado ćemo uskočiti i napraviti sav težak posao oko selidbe za vas. Samo nam pošaljite e-mail ili nas kontaktirajte na besplatan broj telefona 0800 282 566 - rado ćemo se pobrinuti za vas!

Dalje: Pogledajte našu ponudu i cijene