Cloud VPS hosting za poslovne korisnike

Klasični web hosting paketi su vam postali preslabi? Web agencija ste koja želi server po svojoj mjeri? Ili želite biti reseller i prodavati web hosting usluge? Naše Cloud VPS virtualke su idealno rješenje ako ne želite sami administrirati server, već ga jednostavno koristiti dok brigu o tehnici vodimo mi.

Odaberite vaš VPS

RAM

2 GB

CPU

1 jezgra

Disk

30 GB

Bandwidth

flat do 100 Mbps

RAM

4 GB

CPU

2 jezgre

Disk

60 GB

Bandwidth

flat do 100 Mbps

RAM

6 GB

CPU

3 jezgre

Disk

90 GB

Bandwidth

flat do 100 Mbps

RAM

8 GB

CPU

4 jezgre

Disk

120 GB

Bandwidth

flat do 100 Mbps

RAM

10 GB

CPU

5 jezgri

Disk

150 GB

Bandwidth

flat do 100 Mbps

RAM

12 GB

CPU

6 jezgra

Disk

180 GB

Bandwidth

flat do 100 Mbps
Dobivate instaliran i potpuno podešen WordPress spreman za rad na vašem VPS serveru. U cijenu su uključene sve licence, proaktivno mjesečno održavanje servera i sve nadogradnje sustava (managed). Dobivate i cPanel za upravljanje vašim korisničkim računom.

Dobivate podešen LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) server te cPanel/WHM za upravljanje svim opcijama vašeg korisničkog računa. U cijenu su uključene sve licence, proaktivno mjesečno održavanje servera i sve nadogradnje sustava (managed).

Dobivate podešen Windows Server 2012 R2 i web panel za upravljanje svim opcijama vašeg korisničkog računa. U cijenu su uključene sve licence, proaktivno mjesečno održavanje servera i sve nadogradnje sustava (managed).

U sve cijene je uračunat PDV.
  • 99,9% jamstvo raspoloživosti
  • 0-24 besplatna telefonska podrška
  • 30-dnevno jamstvo povrata novca
  • bez dugoročne ugovorne obveze

Tehnologija ispod haube

Visoko-raspoloživa platforma

Vaše web stranice će nastaviti raditi čak i ako dođe do bilo kakvog kvara na serveru. Takav rad omogućuje nam moderna cloud hosting tehnologija.

Linux razvojno okruženje

Brz razvoj i posluživanje stranica uz pomoć pouzdanih open-source tehnologija kao što su PHP i PHP-FPM, MySQL, Perl, Python, Git i Subversion.

Prilagođeni WordPress

Unaprijed podešen i instaliran WordPress prema smjernicama dobre prakse za što pouzdaniji, brži i sigurniji rad vaših web stranica.

Brže radi jer je u Hrvatskoj

Ako su vaši kupci i posjetitelji u Hrvatskoj, njima će se vaše web stranice najbrže učitavati (a strancima neće biti sporo). Hrvatski datacentar.

“Kada se radi o važnim i ozbiljnim webovima čiji sadržaj mora biti u Hrvatskoj, Avalonov VPS je moj jedini izbor.”

Marko Rakar, Internet konzultant

Zašto odabrati Avalon VPS hosting?

Mi sve radimo (fully managed)

Mi vodimo brigu o administriranju servera, podešavanju svih postavki i sigurnosnom nadzoru a vi se bavite svojim web stranicama.

Premium korisnička podrška 0-24 sata

Kad god zatrebate pomoć, nazovite nas na besplatni broj 0800 282566, pošaljite ili koristite ticketing. Dostupni smo za vas 24 sata na dan, svaki radni i neradni dan u godini. Kontaktirajte nas i ako imate problema s web stranicama koji nisu vezani uz hosting: naši inženjeri mogu vrlo brzo popraviti sitne nedostatke vaših web stranica ili, u slučaju ozbiljnijih problema, analizirati kod i ponuditi vam razna rješenja.

Pazimo na sigurnost vaših web stranica

Svakodnevno proaktivno nadziremo vaše stranice u potrazi za sumnjivim skriptama, sigurnosnim propustima ili hakerskim aktivnostima. Ako pronađemo bilo kakve probleme, automatski ćemo staviti zaražene datoteke u karantenu, odmah vas obavijestiti o tome te vam ponuditi daljnju besplatnu analizu i savjete kako možete dodatno zaštititi vaš korisnički račun.

Interna LAN mreža

Privatna mreža omogućava vašim VPS serverima da međusobno komuniciraju direktno putem gigabitnog vLAN-a umjesto preko javne internet mreže. Takav interni mrežni promet se ne naplaćuje i može se koristiti za super-brzu lokalnu komunikaciju, što je vrlo korisno ako imate više povezanih virtualnih servera u produkciji (balancer, web, storage, replikacija, baze, backup).

Prednosti domaćeg clouda

Naša cloud platforma smještena je u Zagrebu i vaš VPS će imati hrvatsku IP adresu. To je izuzetno bitno ukoliko je vaše ciljano tržište u Hrvatskoj, jer će pristup serveru biti brži nego što bi to bio slučaj da se server nalazi u inozemstvu. Također, vaši podaci se čuvaju u skladu s rigoroznim HR i EU zakonima o zaštiti podataka, što vam jamčimo kao jedina domaća ISO 9001 i ISO 27001 certificirana tvrtka za pružanje hosting usluga.

Na temelju 1.000 anketiranih korisnika, Avalon hosting je ocijenjen ocjenom 9 od 10! Opširnije

Trebate pomoć oko odabira? Kontaktirajte nas!

Nazovite nas na besplatni broj 0800 AVALON ili pošaljite TICKET. Dostupni smo vam svaki dan u godini, od 0 do 24!


0800 282566 ili pošaljite ticket