Postanimo poslovni partneri!

Proširite riječ o Avalonu i dobit ćete novac! Postane li tko od vaših prijatelja ili kolega zbog vaše preporuke korisnik Avalon web hostinga, bogato ćemo vas nagraditi.Već ste naš postojeći partner? Prijavite se u partner zonu


Uzmi svoj dio kolača i zarađujmo zajedno ako si:

IT lik iz kvarta

Ako si jedan od onih geekova (poput nas) koje svaki prijatelj pita za kompjuterske savjete, slobodno nam se javi. Preporuči nas samo jednom novom korisniku mjesečno i zaradit ćeš i do 5000 kuna godišnje! Plus, budući da će napokon imati dobar hosting, bit ćeš još draži tom prijatelju.

Webmaster ili dizajner

Ako si freelancer koji drugima izrađuje web stranice, javi se! Od nas ćeš besplatno dobiti hosting resurse i proviziju za svakog dovedenog web hosting korisnika. Mi ćemo odraditi dosadni dio oko podrške, a ti zarađuj i od web developmenta i od preporuka za hosting!

Digitalna agencija

Ako si marketinška, reklamna ili web agencija i tražiš pouzdanog partnera kojem ćeš outsourcati gnjavažu s web hostingom, na pravom si mjestu. Koliko god korisnika imali, mi ćemo preuzeti brigu o njima i rasteretiti vas podrške, održavanja servera i ostalih tehnikalija.

Hosting kompanija

Ako ste manja web hosting tvrtka u Hrvatskoj i lagano vam je dosta tog posla, htjeli biste napokon malo odmora i uživanja na plaži s džepom punim love - javite se! Mogli bismo biti zainteresirani za to da vas isplatimo i preuzmemo vašu tvrtku i brigu o korisnicima.


Javite nam se, s nama je veza bez obaveza!


Recite nam tko ste i kako si međusobno možemo pomoći. Otvoreni smo za sve vaše ideje i povratno ćemo vam se javiti za čas.