‹ Povratak na Partner program

Uvjeti sudjelovanja u Partner programu

Ovi Uvjeti korištenja odnose se na fizičke i/ili pravne osobe koje sudjeluju u Avalonovom Partner programu (eng. Affiliate Program). Zadržavamo pravo promjene i nadopunjavanja ovih uvjeta.

Uključivanjem u program potvrđujete prihvaćanje slijedećih uvjeta:

1. Uključivanje u program

Ispunjavanjem obrasca za prijavu automatski postajete Avalonov partner. Cilj vašeg sudjelovanja u programu je slijedeći: legalno oglašavanje avalonovog web sitea i usluga te primanje provizije ostvarene od prodaje usluga osobama koje ste vi preporučili. Također se slažete s primanjem povremenih e-mail obavijesti vezanih za Avalonov Partner program.

Napomena: korisnici koji koriste naše usluge na osnovu Ugovora o sponzorstvu ne mogu biti sudionici Partner programa.

2. Prekid partnerskog statusa

Vaš status partnera može biti suspendiran i prekinut iz bilo kojeg od sljedećih razloga:

  • Neprikladno oglašavanje (lažne tvrdnje, zavaravanje linkovima, itd.)
  • Spam (masovni e-mailovi, masovno objavljivanje poruka na usenet grupe, forume, itd.)
  • Oglašavanje na stranicama koje sadržavaju ili promoviraju ilegalne aktivnosti
  • Narušavanje intelektualnog vlasništva i prava (npr. kopiranje Avalonovih stranica i materijala osim promotivnih)

3. Partnerski linkovi

Na vašim web stranicama i/ili u e-mail porukama možete koristiti grafičke i tekstualne linkove.
Oglašavanje možete vršiti i u tiskanim oglasima, časopisima i novinama. Možete koristiti grafičke i tekstualne elemente koje vam osigurava Avalon, ili možete kreirati vaše vlastite uz pretpostavku da su napravljeni u skladu s uvjetima iz paragrafa 2.

4. Partnerska provizija

Za narudžbu bilo kojeg Avalonovog web hosting paketa uz pretplatnički period od 1 GODINE ili ostvarene putem offline ili online kontakta bit će vam isplaćen iznos provizije, prema specifikaciji naznačenoj na stranici za partnere. Provizija se ne odnosi na direktno povezane tvrtke, i takva provizija neće biti odobrena. Nije moguće ostvariti pravo na proviziju ni za usluge koje naručujete za vlastite potrebe ili za potrebe svoje tvrtke. Provizija se ne odnosi na narudžbe paketa s pretplatničkim periodom manjim od godišnjeg (npr. mjesečni, tromjesečni ili polugodišnji), te na resellerske pakete, VPS servere, dedicated servere, domene i ostale dodatne usluge.
Ostvarena provizija će se isplaćivati jednom mjesečno.

4.1. Za pravne osobe

Ostvarena provizija može se koristiti za podmirenje Avalonovih web hosting usluga, ili uplatiti na žiro račun pravne osobe. Provizija se isplaćuje po primitku računa na kojem je specificirana usluga partnera. Za inozemne partnere isplata se umanjuje za troškove provođenja deviznog naloga.

4.2. Za fizičke osobe

Ostvarena provizija može se koristiti za podmirenje Avalonovih web hosting usluga, ili uplatiti na žiro račun fizičke osobe. Provizija se isplaćuje punoljetnim fizičkim osobama. Provizija se isplaćuje na osnovu Ugovora o djelu (uključujući Ugovor o djelu za umirovljenike i Ugovor o djelu redovitog studenta). Davanja koja proizlaze potpisivanjem Ugovora o djelu snosi Avalon.

5. Kvalificirana provizija

Kvalificirana provizija je provizija ostvarena na osnovu prodaje novom korisniku, koji zakupi bilo koji od naših web hosting paketa na najmanje godinu dana. Avalon ima diskretno pravo donijeti odluku o tome da li je provizija kvalificirana ili nije. Ukoliko je ostvarena provizija na iznos koji naknadno bude vraćen kupcu iz bilo kojeg razloga, Avalon zadržava pravo oduzeti odgovarajući iznos provizije.

6. Praćenje partnerskog statusa

Nakon prijave u program, bit će vam dodijeljen jedinstveni partnerski LINK kojeg ćete koristiti za oglašavanje naših stranica i usluga. U trenutku kad posjetitelj klikne na taj LINK, generirat će se cookie s vašim partnerskim ID-om. Ujedno će se i njegova IP adresa zapisati u bazu podataka skupa s vašim ID-om. Ukoliko tijekom tog posjeta ili u bilo kojem trenutku nakon toga posjetitelj napravi narudžbu, isplaćuje vam se odgovarajuća provizija na osnovu upisanih podataka u bazi.

7. Uvjeti ugovora

Ovi uvjeti stupaju na snagu po vašem uključenju u Partner program i završavaju u trenutku kada vi ili Avalon prekine vaš partnerski status.
Avalon može uvjete ovog ugovora mijenjati u bilo kojem trenutku. Ukoliko vam bilo kakva promjena bude neprihvatljiva, vaša mogućnost je prekidanje partnerskog statusa. Ostajanje u programu predstavlja vaše prihvaćanje napravljene promjene.

8. Odgovornost

Avalon neće biti odgovoran za bilo kakvu indirektnu štetu (gubitak zarade i provizije) nastalu zbog tehničke pogreške u praćenju partnerskog statusa, kvaru baze podataka ili zloupotrebe programa. Avalon ne daje nikakve izričite ili implicitne garancije vezane uz naš Partner program i/ili usluge koje se prodaju na ovim stranicama. Ne dajemo garanciju da će sve Avalonove usluge funkcionirati bez problema i ne preuzimamo odgovornost za bilo kakve moguće greške ili prekide u radu.