‹ Povratak na Partner program

Najčešća pitanja o Partner programu

Imam klijente kojima izrađujem stranice. Koje su prednosti ako se uključim u Program?

Vi ste naš idealan partner. Želite se baviti svojim poslom ali treba vam i pouzdana web hosting usluga za vaše klijente. Jednostavno, za svakog novog klijenta kod nas zakupite jedan web hosting paket i mi ćemo vam odmah isplatiti vašu proviziju. Zaradu od hostinga dobijete odmah, a briga za korisnika je dalje naša. Naravno, vi možete ostati kontakt osoba i imati sve tehničke ovlasti i pristup korisničkom računu. Bitno je jedino da je krajnji korisnik paketa treća osoba.

Mogu li oglašavati Avalon preko Google Adwords kampanje?

Svakako. Možete kreirati Google Adwords kampanju i na taj način promovirati naše usluge, koristeći svoj jedinstveni partnerski link koji ćete dobiti od nas. Svaki klik na vaš oglas bit će zabilježen u našoj aplikaciji, i svaka buduća kupnja donijet će vam proviziju. Možete napraviti koliko god želite oglasa i koristiti ključne riječi koje vama najviše odgovaraju.

Naravno, pobrinite se da vam računica bude dobra i da vam se kampanja na kraju isplati.

Kako mogu saznati koliko klikova i prikazivanja ima moj oglas ili banner?

Nakon prijavljivanja u Partner program vidjet ćete prikaz posjeta, klikova, realizirane prodaje, povijest plaćanja i druge statističke informacije.

Moram li imati jako posjećene stranice kako bih uspio zaraditi?

Što više posjeta imate, to je veća mogućnost zarade za vas. Mi ne određujemo minimalni prag posjećenosti, tako da svatko ima priliku iskušati se. Broj posjetitelja možete bitno povećati dijeljenjem linkova putem Facebooka, Twittera i sličnih društvenih mreža koje imaju veliki doseg.

No, najbitnije je da preporuka bude iskrena. Ako ste zaista zadovoljni našim uslugama, iskrena i objektivna preporuka na osnovu vlastitog iskustva će imati najbolji učinak.

Koje bannere mogu koristiti za oglašavanje Avalona?

Nakon prijavljivanja u Partner program vidjet ćete izbornik “Marketinški materijali”, u kojem ćete naći sve potrebno za oglašavanje. Oglašavanje možete raditi putem grafičkih bannera raznih dimenzija, tekstualnim oglasima i linkovima, e-mail linkovima, HTML oglasima, kuponima i slično.

Na koji način isplaćujete zarađenu proviziju?

Pravnim osobama (tvrtkama) proviziju isplaćujemo tako da nam tvrtka-partner prije isplate ispostavi račun za ostvareni iznos provizije, uvećan za PDV.

Fizičkim osobama proviziju isplaćujemo na osnovu Ugovora o djelu, te obračunavamo i vršimo uplatu doprinosa, poreza i prireza na temelju ugovora.

Ako ste ujedno i korisnik neke od naših web hosting usluga, moguće je umjesto isplate obaviti kompenzaciju ili kreditiranje vašeg korisničkog računa.

Mogu li preporučiti sam sebe ili svoju tvrtku, pa dobiti proviziju za vlastite stranice?

Ne. Takav slučaj predstavljao bi kršenje naših Uvjeta sudjelovanja u programu i bili bismo primorani isključiti takvog partnera iz programa. Sve narudžbe ručno provjeravamo i uspoređujemo s bazom korisnika kako se takva situacija ne bi dogodila.

Što smatrate “kvalificiranom provizijom”?

Kvalificirana provizija je ona provizija koja je ostvarena u skladu s našim Uvjetima sudjelovanja u Partner programu. Konkretno, kvalificirana provizija je svaka preporuka koja je:

  • ostvarena putem vašeg jedinstvenog partnerskog ID linka
  • ostvarila narudžbu godišnjeg web hosting paketa
  • dovela novog korisnika koji nije koristio 30-dnevnu garanciju povrata novca

U ovom trenutku, provizija se isplaćuje za ostvarenu narudžbu shared web hosting paketa. Resellerski paketi, registracija domena, VPS i dedicated serveri te ostale dodatne usluge nisu uključeni u Partner program.

Koliki je moj trošak uključenja u Partner program?

Nema troška. Uključenje u naš Partner program je potpuno besplatno.

Gdje mogu dobiti dodatne informacije oko sudjelovanja u Partner programu?

Možete nazvati našu Službu za korisnike na besplatni broj 0800 282566 i pitati sve što vas zanima. Ukoliko vam više odgovara pismeni kontakt, možete poslati mail na