9 od 10 korisnika bi preporučilo Avalon


Zamolili smo 1.000 naših korisnika da nas ocijene i da nam kažu koliko su zadovoljni našim uslugama. 9 od 10 korisnika je reklo da su zadovoljni ili vrlo zadovoljni i da bi Avalon preporučili svojem prijatelju ili kolegi.


Koja je vjerojatnost na skali od 0 do 10 da biste Avalon prepručili svojem prijatelju ili kolegi?

Što korisnici kažu o nama?

Jako uslužni djelatnici pozivnog centra, uvijek na usluzi, kako putem telefona, tako i mailom na koji se odgovara u rekordno brzom roku. Jako zadovoljni, preporučujemo!

Malinska d.o.o.

Koristimo Vašu uslugu hostinga. Od prvog trenutka i pristupa, izuzetno sam zadovoljan lakoćom komunikacije, brzinom rješavanja problema i naknadnom brigom za korisnike (detekcija napada na Vaše servere - upozorili ste nas). Vrlo stručni, baš kako sam i očekivao. Sve se riješilo u najkraćem vremenu.

Miroslav Paclik, Selekta prima d.o.o.

Web hosting usluge su stabilne i OK. Sa strane Avalona nikad problema (još da su korisnici takvi uključujući i mene). Uvijek pri ruci i uvijek od pomoći. Nikad nisam ostao sam!

Đorđe Martin, Bor-plastika d.o.o.

Avalon trenutno ima sve što je potrebno - brzinu, stabilnost, dostupnost i korisničku podršku. Moje mišljenje da "affiliate" program nije najpošteniji jer nagrađuje one koji samo "dovedu i odu", nego da Avalon treba više učiniti na polju samopromocije, što bi dovelo do direktnog kontakta s potencijalnim klijentima. Smatram da bi trebali pažnju posvetiti (iako ni trenutno nimalo ne izostaje) "resellerima". I sam sam reseller u vašem programu i sam riješim 95% korisničkih upita. Reseller se za razliku od affiliatea brine umjesto vas za krajnje korisnike :) Prezadovoljan uslugom i srdačan pozdrav!

Milan Vulić

Tvrtka koja ne komplicira!

Tom Tom Klub

U cijelosti ispunjavate moje potrebe! Svaki problem je odmah riješen, 24 sata podrške! Super!

Zvonko Kuharić

Korisnička podrška uvijek vrlo brza i dostupna 0-24. Probleme rješava brzo i efikasno. Svaka čast. Samo naprijed!

Josip Lacković

Mogu reći, u ime moje tvrtke - Glazbene škole "Lisinski" Bjelovar, da smo vrlo zadovoljni uslugom. Naše stranice uvijek su dostupne, a kroz sve ove godine problema je bilo vrlo malo. Preporučio sam vas mnogim kolegama.

Glazbena škola Vatroslava Lisinskog, Bjelovar

Brzo i efikasno. Veliki plus je stvarno zalaganje za korisnika i njegove posebne zahtjeve.

Mateo Šosa

Kada god sam zvao bio sam uljudno saslušan i pomoglo mi se o bilo čemu da se radilo. Pošto sam jako zadovoljan ne znam šta bi još moglo biti bolje :)

Željko Mikulić

Izvrstan hosting s odličnim uptimeom i odluka da se prebacim na VPS je jedna od najboljih koju sam napravio. Ljubazni i brzi odgovori su svakako veliki plus. Nikada nisam ostao bez pomoći kada sam imao problem.

Moja Akcija d.o.o.

Uvijek brzi odgovori i brzo rješavanje problema. Radila sam s mnogim hosting partnerima, ali Avalon je definitivno najbolji.

Foto Prizma d.o.o.

Avalon Hosting je po našem iskustvu najbolji ostvareni odnos: plaćeno-dobiveno. Za korisničku podršku se uistinu nema što loše za reći ili prigovoriti. Jednostavno kada trebaš podršku, bilo to u gluho doba noći, vikendom ili blagdanima, korisnička podrška od Avalona je uvijek na usluzi, i riješi problem.

Avalon Media d.o.o.

Vrlo sam zadovoljan kvalitetom usluge. U ovome trenutku uopće nemam ideju što bi se moglo poboljšati. Pouzdanost i brzina je na visokoj razini, a vaša korisnička podrška mi je, kada sam se našao u problemima, uvijek učinkovito riješila problem.

Oktaedar d.o.o.

Brzo i efikasno, puno razumijevanja, odličan odnos s klijentima.

Centar za razvoj svijesti i stvaralaštva, Rijeka

Brza i vrlo stručna podrška!

Gazde Art d.o.o.

Trenutno sam vrlo zadovoljan s vašom uslugom i smatram vas najboljim hosting providerom u Hrvatskoj. Keep going that way :)

Marvin d.o.o.