Naša jamstva i certifikati


Jamčimo vam dostupnost web stranica od najmanje 99,9% (Uptime SLA)

Jedina smo web hosting tvrtka u Hrvatskoj koja će vam pismeno zajamčiti da će vaše web stranice biti dostupne 99,9% vremena! Ako su vam vaše web stranice važne, a posebno ako vaš posao ovisi o njima, trebate se osigurati i biti uvjereni da će vaše stranice uvijek i bez smetnji raditi.

Dostupnost stranica mjerimo putem neovisnog monitoring servisa. Prema tim mjerenjima, prosječni uptime naših servera u zadnih godinu dana iznosio je 99,97%.

Ako iz bilo kojeg razloga vaše stranice budu nedostupne više od zajamčenog, vratit ćemo vam novac!


Ako niste zadovoljni pruženom uslugom - vraćamo novac! (30-dnevni period)

Možete bez rizika isprobati naše web hosting usluge. 30 dana nas možete testirati, i ako iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni vratit ćemo vam cijeli uplaćeni iznos. Ništa nam nećete morati objašnjavati. Iskustvo nam govori da ćete biti vrlo zadovoljni, a ako ipak ne bude tako bez ustručavanja zatražite povrat novca.

Obvezujemo se na odgovorno i etički utemeljeno poslovanje

Kao potpisnik Kodeksa etike u poslovanju Hrvatske gospodarske komore, prihvaćamo obvezu djelovanja u skladu s načelima odgovornosti, istinitosti, učinkovitosti, transparentnosti, kvalitete, postupanja u dobroj vjeri i poštovanja dobrih poslovnih običaja prema poslovnim partnerima, poslovnom i društvenom okruženju, i vlastitim zaposlenicima.

Prevedeno na jednostavan hrvatski – možete od nas očekivati fer poslovan odnos, prijateljsku komunikaciju i iskren trud da vaše poslovanje s nama bude što je moguće ugodnije.

Kvalitetna i sigurna usluga utemeljenu na zahtjevnim ISO standardima

Kad se radi o poslovanju na Internetu, pouzdanost usluge i sigurnost informacija su od najveće važnosti. Ako vaše poslovanje ovisi o webu, ako na internetu imate važne baze podataka i povjerljive informacije, onda se s takvim stvarima ne želite kockati. Kako bismo vama omogućili miran san, mi u Avalonu svake godine prolazimo rigorozan i zahtjevan proces prilagodbe poslovanja, auditing i certifikaciju prema ISO normama.

Certifikacijski postupak odnosi se na svaki aspekt poslovanja, uključujući i ljudske resurse, odnose s klijentima, interne poslovne procese, fizičku infrastrukturu, offline i online sigurnost, zaštitu i čuvanje podataka te pravnu usklađenost poslovanja.

Avalon je jedina tvrtka u Hrvatskoj s certifikatima ISO 9001:2008 (za kvalitetu) i ISO 27001:2013 (za sigurnost) za pružanje web hosting usluga.

AAA bonitetni rejting jamči najvišu razinu poslovne stabilnosti i sigurnosti

U današnjim kriznim vremenima izuzetno je važno znati kako posluje vaš poslovni partner i možete li sa sigurnošću računati na njega. Ponosni smo što možemo reći da je Avalon uvršten u uski krug poslovno izvrsnih hrvatskih poduzeća koja se mogu pohvaliti s najvišom ocjenom bonitetne izvrsnosti AAA.

Osnovna pretpostavka izračunavanja bonitetne izvrsnosti jesu podaci prikupljeni iz javno dostupnih službenih registara poput FINA-e, Sudreg-a, HNB-a i DZS-a, a koji se obrađuju prema međunarodnoj Bisnode metodologiji. Zaštićen i međunarodno priznat Certifikat dodjeljuje grupacija Bisnode, vodeća europska agencija za analizu poslovnih informacija.