Avalon, drago nam je

Legenda kaže da je ranjeni kralj Arthur nakon svoje posljednje bitke odveden na otok Avalon kako bi mu tamo zacijeljele rane. Neki kažu da nikad nije umro, već da tamo mirno spava pored svog mača Excalibura, spreman da se vrati u Britaniju i postane njezin kralj kad to bude najpotrebnije. Upravo nas je legenda o Arthuru daleke 1997. godine inspirirala prilikom kreiranja i imenovanja naše kompanije Avalon; bili smo među prvim internetskim kompanijama u svijetu, a vjerujte nam, u to je vrijeme internet zaista izgledao kao nešto magično i mistično.

S uredima u Hrvatskoj i Americi, Avalon je danas globalna platforma koja omogućuje tisućama malih poduzetnika posjedovanje jednostavne i jedinstvene web stranice, online trgovine ili bloga. Bez obzira na to jeste li reklamna agencija, kvartovski dućan, računovođa, farmer, obrtnik ili neki drugi mali poduzetnik – naša je misija biti vaš omiljeni dom na internetu.


Naporno smo radili kako bismo postali ovo što smo sada – web hosting platforma nove generacije posebno skrojena za male poduzetnike pomoću koje na jednostavan, elegantan i povoljan način možete imati svoju web stranicu, sa sigurnim i automatiziranim upravljanjem s bilo kojeg mjesta, uređaja i u bilo koje vrijeme.

Zaista vjerujemo da upravljanje web stranicom ne smije biti komplicirano, vremenski zahtjevno i skupo. Avalon je hosting na lagan način – web platforma koja će ojačati vaše online poslovanje kao nijedan drugi hosting provider.

Naša jedinstvena platforma bila je predmet studija u IBM-u i Lenovu, a priča o Avalonu došla je i do stranica Bloomberga, Nasdaqa, Wall Street Journala, Reutersa i mnogih drugih.

Uza sve to, Avalon je i dalje samofinanciran, profitabilan i ponosan mali poduzetnik, baš kao i vi.


Želite raditi s nama? Zapošljavamo!

U stalnoj smo potrazi za kvalitetnim ljudima! Ako se palite na znanje i volite istraživati, ako želite promjene i ne bojite se svaki dan naučiti nešto novo, onda ste čovjek za nas. Tražimo programere, dizajnere, sistemaše i slične IT stručnjake. Javite nam se i ako se bavite prodajom ili marketingom – pošaljite životopis i opišite svoje idealno radno mjesto. Možda vas već sutra pozovemo na razgovor.

Kontaktirajte nas


0800 282 566 (0-24)

Stjepana Radića 10, 48350 Đurđevac
OIB: 89338385732
MATIČNA BANKA: Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR8423600001102298710
SWIFT: ZABAHR2X

Centrala: +385 48 289 150 |

Avalon d.o.o. društvo s ograničenom odgovornošću za internetske usluge, temeljni kapital 300.000 kn, uplaćen u cijelosti. Direktor: Petra Krajačić. Članovi uprave: Matija Barić i Bernard Lauš; tvrtka je upisana u Trgovački sud u Bjelovaru pod matičnim brojem 010072020.