Napravit ćemo vam odlične web stranice za 4.000 kn!

Ako želite jednostavne, ali kvalitetne i moderne web stranice za vašu tvrtku ili projekt - ne trebate ih platiti suhim zlatom.


Vjerojatno ne planirate postati novi Facebook ili Amazon, već želite prezentaciju na internetu ili mogućnost prodaje vaših usluga i proizvoda. To je naša specijalnost - napravit ćemo vam odlične web stranice s kojima ćete biti zadovoljni, i na koje ćete biti ponosni.

Unikatne web stranice i web trgovina


Želite jedinstvene stranice s unikatnim dizajnom i za vas prilagođenim WordPress sustavom? Možemo vam ponuditi integriranu uslugu dizajna, razvoja i održavanja web stranica. Ispunite naš upitnik i javit ćemo se s ponudom u što kraćem roku.

Temeljeno na WordPress sustavu

Jednostavno ažuriranje i dodavanje novog sadržaja na web kao što je tekst, slike, video te ostalih dokumenata.

Prilagođeno mobilnim uređajima

Vaše stranice na mobilnim uređajima kao što su pametni telefoni i tableti.Naši zadovoljni korisnici

Izdvojeni projekt

Crosco

Intenzivnom komunikacijom i svakodnevnom dobrom suradnjom između dizajnera i programera tvrtke Avalon i CROSCO tima odgovornog za novu web stranicu postigli smo cilj: imamo novu "user-friendly", informativnu i ažurnu internet stranicu uz poštivanje svih pravila INAGrupe, čiji je član kompanija CROSCO.

Mirela Bartolić, Crosco naftni servisi, d.o.o. crosco.com

Izdvojeni projekt

Servis Košić

Iznimno zadovoljni sa cjelokupnom uslugom prilikom izrade web stranice, od ljubaznosti, brzine, jednostavnosti rješavanja svih problema/pitanja tijekom cjelokupnog procesa. Izvrsna korisnička podrška Avalona i profesionalan odnos. U svakom segmentu se vidi da je Avalonu klijent na prvom mjestu, a krajnji rezultat je obostrano zadovoljstvo.

Nikolina Pozder, Servis Košić d.o.o. karcher-servis-kosic.hr

Izdvojeni projekt

Translatus

Više od 10 godina koristimo hosting usluge kod Avalona, i uvijek smo bili zadovoljni pruženom uslugom, posebice brzom reakcijom Avalon podrške u slučaju pojave bilo kakvih problema. Stoga smo za izradu naše web stranice odabrali Avalon, koji je opet opravdao naše povjerenje. Cijeli postupak izrade web stranice bio na visokoj profesionalnoj razini, uz brzu i svrsishodnu komunikaciju. Na sva naša dodatna pitanja i dileme uvijek nam je sve bilo odgovoreno i objašnjeno jednostavnim neprogramerskim rječnikom. Nerijetko smo dobili i savjet više. Zbog zadovoljstva pruženom uslugom i vrhunskom profesionalnošću preporučujemo Avalon bilo kojem poduzetniku.

Zlatko Pravica, direktor, Translatus jezične usluge d.o.o. translatus.eu

Izdvojeni projekt

Koprivničko-križevačka županija

Posao prebacivanja i prilagodbe podataka sa starih stranica odrađen je besprijekorno, u zavidnom roku. Avalonov stručni tim odradio je svoj posao profesionalno, poštujući sve naše želje i zahtjeve.

Verica Ujlaki, Ured župana Koprivničko-križevačke županije kckzz.hr

Izdvojeni projekt

Grad Koprivnica

Preglednija, sadržajnija i transparentnija web stranica Grada Koprivnice u potpunosti prilagođena potrebama građana rezultat je kvalitete, profesionalnosti i efikasnosti cjelokupnog tima tvrtke Avalon d.o.o. Stoga im zahvaljujemo na dosadašnjoj suradnji u nadi da će se ona i dalje uspješno nastaviti.

Grad Koprivnica koprivnica.hr

Izdvojeni projekt

Grad Đurđevac

Za stranice Grada Đurđevca bilo je potrebno osmisliti novi koncept. Avalonov tim pružio nam je maksimalnu podršku u tome i razvio stranice koje nam omogućuju jednostavno ažuriranje, te transparentost prema građanima.

Grad Đurđevac djurdjevac.hr

Izdvojeni projekt

Anilox

Znajući koliku ulogu u prezentiranju tvrtke ima kvalitetna web stranica odlučili smo se za redizajn postojeće, a tvrtka Avalon je u potpunosti opravdala naša očekivanja! U konačnici smo jako zadovoljni sa novonastalom i nadasve funkcionalnom web stranicom, kao i sveukupnom suradnjom sa stručnim timom tvrtke Avalon.

Anilox d.o.o., Žminj anilox.hr

Izdvojeni projekt

Gec

Izuzetno smo zadovoljni s suradnjom, brzo i kvalitetno je odrađen posao, bitno je što je tehnička podrška uvijek na raspolaganju. Rado ćemo vas preporučiti drugima.

Irena Gec Andlar, Gec d.o.o. gec.hr

Izdvojeni projekt

Go-In Unikat, krojački obrt

Što reći, krenula bez ideje i za par dana imala gotov web. Hvala Avalonu na mnogim korisnim savjetima, brzini i naravno odlično odrađenom poslu!

Gorana Gojković, vlasnica obrta Go-In Unikat go-in-unikat.hr

Kako funkcionira naša web usluga?


Prenesete nam vaše ideje, upute i materijale.

Za vas izrađujemo inicijalni sadržaj.

Neograničene revizije sve dok niste zadovoljni.

Održavamo i štitimo vaše web stranice.

Česta pitanja i pomoć (FAQ)

 • Je li u cijenu uključena domena i hosting?

  Ne. Ovo je samo ponuda za izradu vaših web stranica. Ukoliko već nemate registriranu domenu i hosting paket, nakon što krenemo s izradom weba dogovorit ćemo i detalje oko domene i hostinga u skladu s potrebama vaših novih web stranica.

 • U kojem roku mi možete isporučiti nove stranice?

  Od trenutka kad nam dostavite sve potrebne materijale, stranice ćemo dovršiti u roku od 2-4 tjedna, ovisno o količini sadržaja koje nam pošaljete i dodatnim opcijama koje ste odabrali.

 • Možete li redizajnirati moje stare stranice?

  Možemo ih napraviti ispočetka. Radi sigurnosti i kvalitete, nikad ne dorađujemo stranice koje je netko drugi radio jer su najčešće tako neodržavane stranice zaražene "virusima" koji mogu napraviti štetu i vama, ali i drugim korisnicima naših web hosting usluga.

 • Zašto bih plaćao mjesečno održavanje sustava?

  Web stranice su temeljene na Wordpress CMS platformi, i potrebno ih je redovito nadzirati, nadograđivati i ažurirati. Ukoliko se ne ažuriraju redovito, nastupaju sigurnosni propusti i hackerski upadi te dolazi do problema ili čak prestanka rada vaših stranica. Naknadno popravljanje štete je višestruko skuplje a često i nemoguće, pa toplo preporučujemo da održavanje prepustite nama i mirno spavate.

 • Zašto da prepustim vama ažuriranje sadržaja?

  Ukoliko imate vremena i vještine za to, možete kompletnim sadržajem, tekstovima, grafikom i fotografijama upravljati sami. Ako želite uslugu bez brige, ključ u ruke, prepustite to našem uhodanom timu koji će to jednostavno napraviti brže i kvalitetnije za vas.

 • Mogu li izradu web stranica platiti na rate?

  Plaćanje se vrši u nekoliko faza. Plaćate prvih 25% kod prihvaćanja ponude nakon čega mi krećemo s poslom. Nakon što vam izradimo prijedlog idejnog rješenja i vi ga prihvatite, plaćate drugih 25%. Zatim mi pristupamo izradi i nakon dovršetka i objave kompletnih web stranica online, plaćate preostalih 50%.

Na temelju 1.000 anketiranih korisnika, Avalon hosting je ocijenjen ocjenom 9 od 10! Opširnije

Trebate savjet oko web stranica? Javite nam se!

Nazovite nas na besplatni broj 0800 AVALON ili pošaljite TICKET. Dostupni smo vam svaki dan u godini, od 0 do 24!


0800 282566 ili pošaljite ticket