Izgradimo zajedno vaš novi web!

Želite li pouzdanog partnera koji će zadovoljiti sve vaše web potrebe? Partnera koji će vam biti na raspolaganju 0-24h? Ne trebate dalje tražiti - to je Avalon! Vi mislite na svoj posao, a brigu o svemu na webu prepustite nama.

Vlastiti dizajn i kod

Sami dizajniramo i pišemo kod dok niste apsolutno zadovoljni. Ne oslanjamo se na gotova rješenja.

Potpuna kontrola

Vaše stranice su potpuno u vašem vlasništvu, otvorenog koda. Mi ćemo ih izraditi za vas, a vi imate svoj mir.

Sigurnost i pouzdanost

Sprječavamo neželjene hakerske upade u vaše web stranice i nadziremo ih 24 sata dnevno.

Podrška i nadzor

Uvijek se može dogoditi nepredviđeni problem. Zato se oslonite na našu pomoć.

ŽELITE PRIMJER? PROVJERITE KOD NAŠIH KLIJENATA!

Po čemu se razlikujemo i zašto raditi s nama?

Stranice prilagođene svim budžetima - vi odaberite opcije, a mi ćemo se prikloniti vama

Naša želja je omogućiti svima malim i srednjim tvrtkama da imaju stranice kakve su dostojne današnjeg vremena i tehnologija. Stoga stojimo na raspolaganju da sami odaberete želite li jednostavne stranice s manjim budžetom ili želite naprednu funkcionalnost i jedinstveni dizajn.

Ispunite naš vrlo kratki upitnik i recite nam svoje želje i mogućnosti.

Nismo web builder, volimo WordPress i otvoreni kod, sami dizajniramo

Danas postoje mnoga rješenja na tržištu koja vam obećavaju brzu izradu stranica po nevjerojatnim cijenema. Međutim, ona ne nude funkcionalnost kakvu trebate, ograničeni ste gotovim predlošcima koji nisu rađeni za vaše uvjete ionako i s vremenom najjeftinija rješenja postanu najskuplja. Mi izrađujemo stranice na otvorenoj WordPress platformi, koja maksimalno osiguramo za siguran rad i dizajniramo prema vašim zahtjevima.

Štitimo vaše stranice od neželjenih provalnika i stojimo vam 24 sata na raspolaganju za pomoć ili savjet

Iako koristimo otvorenu WordPress platformu, stranice koje izrađujemo sami kreiramo prema domaćem receptu, koji će maksimalno osigurati stranice od svih napasnika i štetočina. Vjerojatno ste imali takav slučaj pa zašto opet prepuštati slučaju? Naša podrška vam uvijek stoji na raspolaganju. Ako se nađete pred zidom, nećete biti sami.

Sve započinje prvim korakom

Upišite svoju e-mail adresu i odaberite kakav web želite. Za ovako kratki upitnik potrebno je 30 sekundi - mjerili smo!

 • Je li u cijenu uključena domena i hosting?

  Ne. Ovo je samo ponuda za izradu vaših web stranica. Ukoliko već nemate registriranu domenu i hosting paket, nakon što krenemo s izradom weba dogovorit ćemo i detalje oko domene i hostinga u skladu s potrebama vaših novih web stranica.

 • Možete li redizajnirati moje stare stranice?

  Možemo ih napraviti ispočetka. Radi sigurnosti i kvalitete, nikad ne dorađujemo stranice koje je netko drugi radio jer su najčešće tako neodržavane stranice zaražene "virusima" koji mogu napraviti štetu i vama, ali i drugim korisnicima naših web hosting usluga.

 • Da li koristite već gotove WordPress teme?

  WordPress sustav se bazira na temama. Ako se koristi tema ne znači da je kvaliteta stranica umanjena ili sigurnost narušena. Da - mi koristimo teme, ali koje smo sami osmislili i osigurali tako da one čine jedan od sastavnih dijelova naših web stranica. Ne koristimo teme od drugih ponuđača (npr. ThemeForest) ili besplatne koje se mogu preuzeti s Interneta.

 • U čemu je onda razlika između vaših i ostalih ponuđača tema?

  Svaki redak naših tema je ručno pisan od naših programera. I poznat je samo nama. Također, one su uređene na specifičan način poznat samo nama i vama te smo ih time učinili dodatno sigurnima. Zbog toga što ih sami izrađujemo i prilagođavamo, tako se možemo prikloniti svakom budžetu i možemo isporučiti vrlo jednostavne ili kompleksne i bogate stranice. Vi birate!

 • U kojem roku mi možete isporučiti nove stranice?

  Od trenutka kad nam dostavite sve potrebne materijale, stranice ćemo dovršiti u roku od 2-4 tjedna, ovisno o količini sadržaja koje nam pošaljete i dodatnim opcijama koje ste odabrali.

 • Zašto bih plaćao mjesečno održavanje sustava?

  Web stranice su temeljene na Wordpress CMS platformi, i potrebno ih je redovito nadzirati, nadograđivati i ažurirati. Ukoliko se ne ažuriraju redovito, nastupaju sigurnosni propusti i hackerski upadi te dolazi do problema ili čak prestanka rada vaših stranica. Naknadno popravljanje štete je višestruko skuplje a često i nemoguće, pa toplo preporučujemo da održavanje prepustite nama i mirno spavate.

 • Zašto da prepustim vama ažuriranje sadržaja?

  Ukoliko imate vremena i vještine za to, možete kompletnim sadržajem, tekstovima, grafikom i fotografijama upravljati sami. Ako želite uslugu bez brige, ključ u ruke, prepustite to našem uhodanom timu koji će to jednostavno napraviti brže i kvalitetnije za vas.

 • Mogu li izradu web stranica platiti na rate?

  Plaćanje se vrši u nekoliko faza. Plaćate prvih 50% kod prihvaćanja ponude nakon čega mi krećemo s poslom. Nakon što vam izradimo prijedlog idejnog rješenja i vi ga prihvatite, plaćate drugih 25%. Zatim mi pristupamo izradi i nakon dovršetka i objave kompletnih web stranica online, plaćate preostalih 25%.

Dodatne domene

Možete registrirati i dodati bilo koju dostupnu .hr .com, .net i .org domenu ili preseliti neku koju već posjedujete otprije. Domene mogu biti usmjerene na vaše već postojeće domene ili mogu funkcionirati kao zasebne web stranice.


SSL certifikati

Uz sve domene dolaze besplatni DV (domain validation) SSL certifikati. Ukoliko vam to nije dovoljno i želite neki od premium certifikata poznatih certifikacijskih kuća, molimo da nas kontaktirate za dodatne informacije.


VPS backup

Iako možda imate svoje VPS podatke spremljene negdje lokalno, možete dodatno uzeti i našu VPS backup uslugu. Kad aktivirate VPS backup uslugu, vaši podaci bit će arhivirani na udaljenoj i sigurnoj backup lokaciji backup lokaciji i čuvani 30 dana, za svaki slučaj.


Za uključivanje dodatnih opcija morate imati aktivan hosting paket. Opcije možete jednostavno aktivirati kroz svoju Korisničku zonu.