Mislav Gluščević

Želite li bespovratna sredstva od 15.000 do 100.000 kn za novu web stranicu?

Željeli bismo vam skrenuti pažnju na mogućnost dobivanja od 15.000 do 100.000 kuna bespovratnih sredstava za izradu i redizajn mrežnih stranica te za nabavu mrežnih rješenja u području e-commercea i m-commercea.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta nedavno je objavilo Poziv na dostavu projektnih prijedloga „WWW vaučeri za MSP-ove“ namijenjen mikro, malim i srednjim poduzećima kojima će bespovratna sredstva biti dodijeljena u obliku vaučera. ​

Najniži iznos potpore, odnosno najniža vrijednost vaučera koji se može dodijeliti pojedinom projektu iznosi 15.000,00 kuna, a najviša vrijednost vaučera je 100.000,00 kuna, dok intenzitet potpore ovisi o mjestu registracije pojedinog prijavitelja te se kreće od 70% do 85% prihvatljivih troškova.

Bespovratna sredstva dodjeljuju se putem OP Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Više informacija o dokumentaciji i uvjetima možete pregledati ovdje.

Ukoliko biste željeli dobiti neobvezujuću ponudu za izradu ili redizajn vaše web stranice, to možete uraditi posjetom na sljedeću poveznicu:

IZRADA WEB STRANICA

Pretraži arhivu članaka