Matija Barić

Koliko ste zadovoljni uslugama Avalona?

I ove godine, kao i svake do sada, proveli smo anketu među našim korisnicima o zadovoljstvu uslugama koje koriste na Avalonu i ocjeni kvalitete korisničke podrške. Anketu je ispunilo 467 korisnika, od kojih je jedan slučajnim odabirom preko web aplikacije, postao sretni vlasnik tableta – Apple iPad Mini s Retina zaslonom Wi-Fi 16GB Silver. Hvala svima na angažmanu, a sretnom korisniku čestitamo.

Rezultati ankete

anketa2016-01

Opći dojam kvalitete web hosting usluga

Odličnu ocjenu kvalitete naših hosting usluga dalo nam je 43% korisnika, vrlo dobru 43%, dobru 13%, lošu 1 % i vrlo lošu 0% korisnika.

anketa2016-02

Opći dojam kvalitete Korisničke podrške

Odličnu ocjenu naše Korisničke podrške dalo nam je 53% korisnika, vrlo dobru 35%, dobru 11%, lošu 0,8% i vrlo lošu 0,2% korisnika.

anketa2016-03

Net Promoter Score

Net Promoer Score (8,76) ocjena ostala je na istoj razini kao i prošle godine. Čak 68% korisnika su izuzetno zadovoljni Avalonom i preporučili bi ga prijatelju/prijateljici (ocjene 9 i 10), dodatnih 23% korisnika su zadovoljni ali nisu skloni promoviranju (ocjene 7 i 8), te je preostalih 9% korisnika u kategoriji manje zadovoljnih (ocjena 6 – 4%, ocjena 5 – 2%, ocjena 4 – 0%, ocjena 3 – 1%, ocjena 2 – 1%, ocjena 1 – 0% i ocjena 0 – 1%).

Prema dobivenim ocjenama, možemo zaključiti da je razina kvalite naših usluga i Korisničke podrške ostala gotovo ista kao i prošle godine. Prostora za poboljšanja definitivno ima te ćemo na osnovu dobivenih komentara, prijedloga, pohvala i kritika nastojati poboljšati našu uslugu i učinite je upravo onakvom kakvu želite.

Bilo je zaista konkretnih i dobrih prijedloga, no dio iznenađenja smo već najavili i uskoro s njima izlazimo van.

Još jednom se zahvaljujemo na svim upućenim komentarima i na utrošenom vremenu za ovu anketu.

Sretni dobitnik iPada minija

Kao što smo i obećali, jedan korisnik slučajnim odabirom postao je vlasnik iPada mini. To je gospodin Ivica Kutnjak iz  Svetog Martina na Muri, koji naše usluge koristi više od 5 godina.  Čestitamo Ivici! 🙂

Dobitnik-iPad_mini

Dobitnik iPad Mini tableta

 

Pretraži arhivu članaka