Ukoliko ste lifestyle, fashion, travel, ili food bloger, tech startup ili avanturistički pojedinac, vjerojatno već imate vlastitu web stranicu, kao šarmantan odraz vašeg osobnog ili korporativnog poslovanja.

Možda ste razmišljali o tome koju biste website platformu željeli koristiti, ili možda niste. Ukoliko guglate odgovor na pitanje koju platformu koristiti, u većini slučajeva vidjet ćete WordPress kao izbor br.1, iako ima dosta pohvala i na račun drugih website buldera, kao što su Weebly, Wix, GoDaddy, itd.

To su DIY (uradi sam) website builder platforme, koje, za razliku od WordPressa, ne uspijevaju ponuditi takvu svestranost dizajna, pluginova, sadržaja i funkcionalnosti. Nadalje, ove DIY website builder platforme vam omogućavaju niži stupanj individualnosti zbog njihove vlasničke politike, gdje nakon što ste izradili svoju web stranicu, koristeći se njihovim website builderom, oni postaju vlasnici vašeg rješenja.

Danas bih vam želio pokazati neke od najuspješnijih WordPress web stranica koje snažno i kreativno zastupaju svoje poslovanje – u različitim industrijama.

Fantastične WordPress web stranice

ECOMMERCE

WordPress kao multifunkcionalna platforma za svaku vrstu poslovanja

BB Dakota – modna eCommerce web stranica izgrađena na WordPressu, uspješno priča svoju suvremenu priču o dobrom izgledu, online shoppingu i slikovnom pripovjedanju (izričaju), sjedinjeno u jednu web stranicu. Instagram izgled stranice definitivno nikoga ne ostavlja ravnodušnim, te potiče posjetitelja na daljnje otkrivanje sadržaja.

“Babes in BBD” je dio stranice koja predstavlja modne blogere i entuzijaste, te povezuje njihove Instagram profile s web stranicom, stvarajući zajednicu ljubitelja mode novog doba sa samo jednim klikom. Kako sjajna ideja!

Uspješno kombinirajući društvene mreže bez korištenja zajedničkih ikona, ova zabavna i osvježavajuće dizajnirana web stranica može poslužiti kao primjer kako inspirativno surfanje na temu online mode može biti, ujedno potičući želju za novim otkrivanjem sadržaja. Koristeći svoj izvorni hashtag #ITSONLYFASHION, posjetitelji su pozvani da se pridruže Twitter razgovoru izravno s web stranice.

 

SAVJETOVANJE

consultancy-example

Prime IT – međunarodna tvrtka za IT savjetovanje

Prime IT – međunarodno IT savjetovanje sa sjedištem u Portugalu još je jedan primjer kako vizualni izričaj može značajno utjecati na posjećenost vaše web stranice. Jednostavna video pozadina vodi posjetitelja kroz priču tvrtke ispričanu od strane zaposlenika, kao temeljne i najjače sastavnice njihove kulture poslovanja.

Imajući u vidu svoje međunarodne urede, dno web stranice rezervirano je za intuitivan prikaz svih lokacija i njihovih lokalnih vremena, koristeći stil ikona poput onih crtanih rukom.

Na zabavan način, PrimeIT web stranica izaziva znatiželju i svojim izričajem potiče posjetitelje da ne napuštaju stranicu nakon što su pronašli ono što im je potrebno, već da se zadrže i nastave istraživati. Sve ovo vam se čini vrlo složeno? Da, složenost je ono što WordPress može isporučiti!

UMJETNOST

art-example

Brandts – Danski muzej za umjetnosti i vizualne kulture

Brandts – Danski muzej za umjetnosti i vizualne kulture, ponosni je vlasnik ove interaktivne web stranice koja prikazuje umjetnost na najsuvremeniji (online) način koji ste imali prilike vidjeli. U potpunosti prilagodljiva, web stranica izrađena u WordPressu predstavlja jedan od najboljih muzeja u Danskoj te udahnjuje život svim svojim vrijednostima.

Prikaz velike slike na lijevoj strani, i teksta na koji je moguće kliknuti s desne strane, čini objavu lako razumljivom, te informira posjetitelja o izložbi i vremenu održavanja. Svojim bajkovitim izričajem web stranica muzeja svakako odskače od uobičajenih web stranica umjetničkog sadržaja, a to će, nadamo se, potaknuti druge iz iste industrije da se kreativno izraze koristeći WordPress- jer mogućnosti su neograničene!

Što ih čini uspješnima?

laptop-clouds

WordPress kao muntifunkcionalna platforma za svaku vrstu poslovanja

Inovativan dizajn, odziv i kreativnost nije jedina stvar koja ove web stranice čini uspješnima. Mudro ulaganje u kvalitetno pozadinsko rješenje, poput WordPressa, kao i kvalitetan web hosting, nešto je što ih čini stabilnim i pouzdanim, bez rizika od mogućih, neplaniranih posljedica, koje često nastaju ukoliko odaberete neko od rješenja baziranih na DIY web builderima. Dakle, zašto biste odabrali nesigurno rješenje, te ostavili mogućnost potencijalne nestabilnosti po vašu online prisutnost? Postoji više jednostavnih i sigurnih načina izgradnje pouzdane web stranice – poput prikazanih u gornjim primjerima. WordPress je zaista rješenje za sve vrste poslovanja. Od umjetnosti do eCommercea, WordPress i kvalitetna hosting usluga će vam, bez sumnje, pružiti dugoročni ključ uspjeha.

Jer, ukoliko ste imalo sumnjičavi poput mene, vjerojatno ste se već zapitali: “Zašto bih uopće razmislio o Cyberfolks kao svom web hosting provideru kada postoje deseci drugih, većih i poznatijih?”

Da budem potpuno iskren, da, postoje mnogo jeftinija rješenja, kao što je spomenuto u mom prethodnom blogu. Oni koriste mnogo invanzivnije oglašavanje kako bi privukli vašu pažnju, a neki od njih koriste čak i gole djevojke kako bi potencijalne korisnike privukli na svoje web stranice – kao da ne postoji ništa drugo čime bi vas mogli privući. I, zapravo, da…., ni ne postoji ništa drugo čime bi vas mogli privući. Dopustite mi da istaknem neke vrlo važne razloge zašto je potrebno dobro razmisliti prije donošenja odluke kome ćete povjeriti vaše online poslovanje:

Za razliku od velikih servisa, Cyberfolks je malo domaće poduzeće kao i vi. Financiramo se vlastitim novcem i s ponosom možemo reći da smo profitabilni te imamo gotovo 20 godina iskustva u web hosting industriji. Isto tako važno je istaknuti i da težimo ostati mali i fokusirani – bez obaveze da svoje poslovanje opravdavamo ikome, već samo Vama, našim korisnicima. Naša misija je da u potpunosti razumijemo vaše potrebe, povezujemo točkice i popunjavamo praznine, koje drugi ni ne shvaćaju da postoje.

Imamo samo jedan cilj na umu – Vaša sigurnost, zadovoljstvo i uspjeh! Koliko često imate priliku to čuli?

CyberFolk
>
CyberFolk
Vaš sam vodič u digitalnom carstvu i prisutan sam u svijetu hostinga više od 25 godina. Na internuetu istražujem nove tehnologije, pružajući podršku i rješenja koja odražavaju vaše jedinstvene potrebe.

Tražite li dalje?