Mario Pintar

Kako je nastao Avalon cloud? [dio 6/8]

Osim što smo izgradili vlastitu cloud hosting platformu, želja nam je bila ponuditi i ono najbolje od Microsofta, a između ostaloga to je i Office 365.

Office 365 najnovija je generacija popularnih uredskih aplikacija kao što su Outlook, Word, Excel, PowerPoint u kombinaciji s Microsoftovim servisima u oblaku. To znači da dokumente koje stvarate s tim aplikacijama možete uređivati bilo kada s bilo kojeg mjesta i bilo kojeg uređaja. Poduzetnici biraju Office 365 zato jer im on drastično povećava produktivnost tako što omogućuje zajednički rad više kolega istovremeno na istom dokumentu.

Na predstavljanju Avalonove cloud hosting platforme, Office 365 platformu prezentirao je Tomislav Bronzin, Microsoft MVP za Office 365 iz partnerske tvrtke Citus.

„Integriranjem Office 365 platforme u svoju ponudu usluga Avalon stječe veliku prednost na tržištu, jer omogućava svojim korisnicima jedinstvenu mogućnost kombinacije postojećih klasičnih hosting usluga koje već koriste – kao što je DNS, domene, web hosting, klasični POP3 mail s naprednim poslovnim Office 365 uslugama za one koji žele više“ – Tomislav Bronzin, Citus.

Danas je Avalon Microsoft Partner sa Silver Midmarket Solution i Silver Small Business kompetencijama.

logo

U idućem blog članku iz ove serije, biti će riječi o Microsoft Azure platformi za developere.

Pretraži arhivu članaka