Mario Pintar

Avalon na listi MailChimp stručnjaka

MailChimp je najpoznatije rješenje za e-mail marketing, s više od tri milijuna korisnika širom svijeta, kojeg Avalon koristi nešto više od dvije godine.

Svoje e-mail newslettere kreiramo uz pomoć MailChimp-ovog novog drag&drop editora s kojim je moguće napraviti funkcionalne i responsive e-mail kampanje. Uvrštenjem u MailChimp listu stručnjaka pokazali smo svoju kompetenciju da svim zainteresiranim klijentima možemo ponuditi kreiranje e-mail newslettera te vođenje e-mail marketing kampanja.

E-mail newsletter jedan je od moćnih kanala Internet marketinga pomoću kojeg ste u direktnom odnosu s vašim klijentom/korisnikom. Uspjeh e-mail kampanje ovisi o angažmanu pretplatnika, a osim toga bitno je i vrijeme  slanja newslettera (timing). Pomoću MailChimpa možete vrlo dobro pratiti statistiku, definirati vrijeme slanja newslettera prema vremenskoj zoni vašeg pretplatnika. Među važnijim pokazateljima su Open Rate i Click Rate. Open Rate predstavlja postotak otvaranja vašeg newslettera od strane vaših pretplatnika, a Click Rate je vrlo bitan pokazatelje uspješnosti vaše e-mail kampanje koji vam govori koliki postotak pretplatnika je kliknuo na neki od linkova u e-mail newsletteru.

Naš profil na listi MailChimp stručnjaka možete naći na: http://experts.mailchimp.com/experts/avalon

Freddie

Pretraži arhivu članaka