AVALON web hosting

Web hosting paket za 1 Kn godišnje?

OK, možda ne izgleda tako na prvi pogled i možda zvuči kao navlakuša, ali kad pogledamo matematiku tako nekako ispada godišnji trošak za hosting korisnika jednog Home paketa. 🙂

O čemu je riječ? Nedavno smo pokrenuli ljetnu promotivnu akciju za nove hosting narudžbe s popustom od 30% za sve pakete. Isto tako, u suradnji s Googleom od nedavno svim našim korisnicima poklanjamo Google AdWords kupon koji mogu iskoristiti za oglašavanje na internetu. Kad se sve to zbroji i oduzme, evo koliko prvu godinu “košta” Home paket na Avalonu:

HOME PAKET:  364,80 Kn – 30% popust – 250 Kn Google Adwords kupon = 5,36 Kn + PDV godišnje

Dakle, ako uzmete hosting paket u ovoj promotivnoj ponudi i iskoristite svoj Google AdWords kupon, hosting vas je koštao nekih 5 Kn + PDV za cijelu godinu. Ako uz to dva-tri puta tokom godine nazovete našu korisničku podršku na 0800 besplatni telefon, koji je za vas naravno besplatan ali za nas nije – već ste negdje na 1 kuni.

BUSINESS i ENTERPRISE paketi iako imaju veće Google AdWords kupone ispadaju nešto malo ipak skuplji od par kuna, ali uz njih idu besplatne .COM, .NET i .ORG domene tako da opet možete izaći skoro na isto!

Može li web hosting biti povoljniji? 😉

Pretraži arhivu članaka