Autoservis Šurina dobitnik poklon paketa od 10.000 Kn

Piše: Vladimir Mlakar

Kroz prosinac prošle i siječanj ove godine bili smo u iščekivanju 10.000-te domene na našim serverima te smo za tu priliku pripremili vrlo vrijedan poklon za najsretnijeg novog korisnika (izrada web stranice, internet marketing, web hosting i domena po želji) i utješni poklon za svakog 20-tog vlasnika nove domene (godišnja pretplata Business hosting paketa).   Vlasnik 10.000-te domene, ispostavilo se kasnije, nije ni znao da je promotivna akcija u tijeku i Avalon je odabrao na preporuku svog prijatelja, zadovoljnog korisnika naših usluga (vozac.info, moramo i njega nekako nagraditi, neka nam se slobodno javi). ;-) Prisjetimo se pravila promotivne akcije: Ako baš VI budete sretnik koji će postaviti 10.000-tu domenu na naš web hosting, poklonit ćemo vam:

  • web hosting, Avalon paket “Business” (vrijednost: 799 kn/godišnje)
  • registraciju bilo koje dodatne naplatne .hr domene lijepog naziva po vašoj želji (vrijednost: 615 kn / godišnje)
  • unikatan i atraktivan web dizajn (vrijednost: 4.920 kn jednokratno)
  • CMS web programe za samostalno upravljanje sadržajem (vrijednost: 1.845 kn/godišnje)
  • internet marketing usluge i edukacija (oglašavanje, optimizacija za tražilice, Google Analytics, logIT akademija) u trajanju od 2 mjeseca (vrijednost: 2.435 kn)

Web stranice koje dobivate na poklon:

  • smještene su na vrhunskom serveru i brzo se učitavaju
  • mogu se nadograđivati i programirati po mjeri
  • imaju takve temelje da imate dobre šanse na Googleu
  • osmišljene su tako da uz malo vašeg redovnog truda vrlo brzo počinju donositi profit
  • nastaju u rukama profesionalnog web tima koji ima 9 godina iskustva i preko 300+ referenci

Ni tu nije kraj, imamo i utješne poklone! Od 01.12.2010. pa sve do 31.01.2011. svakom 20. vlasniku nove domene na Avalonu poklanjamo jedan besplatni godišnji Business web hosting paket. Dodatna je to prilika za sve one koji možda neće biti te sreće da postanu baš 10.000-ti korisnik! Za vrijeme promotivnog perioda pristigao je vrlo velik broj novih korisnika koji su čak u nekim trenucima i kalkulirali te odgađali aktivaciju korisničkog računa ne bi li povećali šansu da postanu vlasnik 10.000-te domene. Facebook i Twitter zamolbe i upiti nisu pomogli. ;-) Nakon što smo utvrdili sretnog dobitnika dogodio se jedan nepredviđeni rasplet. Naime, vlasnici domene plava-mreza.hr (gospodin Vatroslav i gospođa Melita iz tvrtke Plava mreža d.o.o.) zahvalili su na osvojenom poklonu i predložili da poklon dodijelimo nekome kome je to možda u ovom trenutku potrebnije. Rijeko viđena i hvale vrijedna gesta. Tako je nagrada zapravo pripala 10.001 domeni na našim serverima a radi se o domeni as-surina.hr (Autoservis Šurina, vlasnik Damir Šurina), svakako zahvalite gospodi iz plava-mreza.hr. ;-) Dobitnici utješnog poklona su:

Već se krenulo u realizaciju glavnog poklona u suradnji s kolegama iz tvrtke Logit internet usluge d.o.o. te je također realiziran veliki dio utješnih poklona. Molimo dobitnike utješnog poklona koji se nalaze na ovom popisu a još nisu realizirali poklon da pogledaju u svoj inbox i odgovore nam na e-mail koji su primili. Čestitamo svim sretnim dobitnicima a posebno gospodinu Damiru Šurini, vjerujemo kako će ovaj vrijedan poklon pomoći u napretku njegove tvrtke i kvalitetnoj prezentaciji usluga na internetu!

Avalon koristi Disqus