Damir Mujić

Web hosting anketa (i malo o društvenim mrežama)

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u prošlotjednoj anketi o kvaliteti usluga Avalona. Dobili smo preko 700 vrlo vrijednih komentara, prijedloga, prigovora pa i kritika vezanih uz uslugu koju vam pružamo.

Sve te komentare ćemo analizirati i pokušati odgovoriti na njih – ukloniti nedostatke, dodati usluge koje ste tražili i popraviti stvari s kojima niste zadovoljni.

Naša Služba za korisnike dobila je ocjenu 4,35, a opću kvalitetu naših usluga korisnici su ocijenili s 4,26. Nešto lošijim smatrate izgled naših web stranica – 3,89 i kvalitetu sadržaja na njima – 3,86 (skala od 1 do 5).

Korisnici su, sudeći po anketi, u prosjeku vrlo zadovoljni našim uslugama pa je vjerojatnost da ćete nas preporučiti svojem kolegi ili prijatelju visokih 8,41 (skala od 0 do 10).

No, mi nismo zadovoljni, i da ne bi stvari dugo stajale na mjestu možemo vam reći da smo se već bacili na posao. U izradi su potpuno nove stranice Avalona gdje ćemo uvažiti vaše komentare vezane uz izgled i upotrebljivost naših web stranica. Dizajn je već gotov i sigurno će vam se svidjeti! Radimo i na novom sadržaju – redizajnirali smo pakete i uvodimo neke nove usluge, informacije koje smo dobili od vas ovom anketom jako su nam pomogle.

Ono što nas je posebno iznenadilo je činjenica da više od polovice naših klijenata koristi društvene mreže (Facebook, Linkedin ili Twitter).

Kako Avalonovi korisnici koriste društvene mreže

Ove brojke nam jako dobro zvuče jer u zadnje vrijeme užurbano radimo na našoj prisutnosti na tim društvenim mrežama – i sada to želimo podjeliti s vama!

Pridružite se Avalonu na društvenim mrežama:

Facebook Priključite nam se na Facebooku
Linkedin Učlanite se u Avalon grupu na Linkedinu
Twitter Pratite nas na Twitteru

Pratite nas na društvenim mrežama jer vam tamo donosimo brojne korisne savjete, preporuke, linkove i informacije vezane uz posao kojim se bavimo. Neće to biti samo informacije o Avalonu, već i neformalna zajednica u kojoj ćete moći saznati i neke nepoznate stvari o nama, gdje ćemo se moći upoznati na drugi način, razmijeniti znanje i informacije te pomoći jedni drugima.

I još nešto – bit će tu i posebnih promotivnih akcija rezerviranih samo za naše followerefanove!

Vidimo se na društvenim mrežama 🙂

Pretraži arhivu članaka