Gdje se nalazite: Početna » Partner program

Avalon partner (affiliate) program

Najjednostavniji način da zaradite novac putem vaših web stranica

Webmaster ste i imate stranice zanimljivog sadržaja? Pridružite nam se i iskoristite oglasni prostor svojih web stranica. Promovirajte naše web hosting usluge, postavite link na Avalon i dovedite nam vaše prijatelje, kolege i poslovne partnere.

Za svakog novog korisnika isplatit ćemo vam 50% provizije!

Whow! 50% – je li moguće? Itekako je moguće – isplaćujemo vam pola od godišnjeg iznosa web hosting paketa!

Primjer:

Vaš prijatelj naruči naš najprodavaniji godišnji Business hosting paket. Naša cijena je 649,60 Kn + PDV. Mi vama isplaćujemo netto iznos 324,80 Kn.

  • Ako radite kao tvrtka ili obrt izvan sustava PDV-a – fakturirate nam 324,80 Kn
  • Ako radite kao tvrtka ili obrt u sustavu PDV-a – fakturirate nam 324,80 Kn + PDV
  • Ako radite preko student servisa – isplaćujemo vam po studentskom ugovoru 324,80 Kn + davanja
  • Ako radite kao umirovljenik – isplaćujemo vam po umirovljeničkom ugovoru 324,80 Kn + davanja
  • Ako radite kao druga fizička osoba – isplaćujemo vam po ugovoru o djelu 324,80 Kn + davanja

I to je to. Bez kompliciranja, isplaćujemo vam proviziju jednom mjesečno, pri čemu je minimalni akumulirani iznos za isplatu 200 Kn. Vi nam samo trebate javiti koji vam model isplate najbolje odgovara. Vaša zarada je čista a porezi, prirezi, doprinosi i ostala davanja su naša briga.

Koliko se može zaraditi?

To ovisi isključivo o vama! Imamo partnere koji zarađuju i po nekoliko tisuća kuna mjesečno. Sve ovisi o tome kakve web stranice imate, na koje sve načine promovirate naše usluge i koliko truda ulažete u to. Neki naši partneri zarade dovoljno samim time što postave bannere na svoje stranice a drugi idu i korak dalje pa izrađuju posebne landing web stranice.

Tko sve može sudjelovati?

U partner programu može sudjelovati svatko, no najbolje rezultate mogu postići partneri koji se i inače bave računalima ili internetom. Ako ste informatičar, programer, webmaster, grafički dizajner, bloger i slično onda su vas sigurno vaši poznanici bezbroj puta pitali za savjet. Svi znaju da se vi kužite u “kompjutore i te stvari”.

Zašto bi ti savjeti bili besplatni? Sljedeći put kad vas netko pita za smještaj web stranica, dajte mu svoj affiliate link ili mu se ponudite da mu vi to riješite. Vaš prijatelj će vam biti zahvalan, a vi ćete staviti novac u džep.

Banneri, kuponi i linkovi

Nakon prijave u naš sustav za partnere, dočekat će vas pažljivo pripremljena kolekcija bannera, tekstualnih i HTML oglasa, e-mail linkova i vaših osobnih kupona koje možete odmah početi koristiti.

Kako bismo bili sigurni da vam provizija ne promakne, linkove pratimo putem IP sesija i trajnih cookija. To znači da ne postoji rok u kojem korisnik mora naručiti našu uslugu, provizija će vam biti zabilježena čak ako je prošlo i nekoliko godina od klika na vaš banner!

Kako se uključiti?

Kliknite na stranicu za prijavu novih partnera i registrirajte se! Odmah ćete dobiti korisničke podatke s kojima ćete moći pristupiti sučelju za partnere. Tamo će vas čekati pripremljeni marketinški materijali i detaljne upute kako ih efikasno iskoristiti.

Prijava za registrirane partnere

Još niste partner? Registrirajte se!
Detaljnije o Partner programu
Upute za početnike

Saznajte kako učinkovito sudjelovati u našem Partner (affiliate) programu, koje tehnike promocije najbolje prolaze i na koji način možete ostvariti maskimalni profit.

Skinite PDF brošuru - Vodič za affiliate partnere

Imate pitanje?